Νιώστε σαν στο σπίτι σας!
Χαρείτε τη θαλασσα και γεμίστε τις μπαταρίες σας!

 Τα διαμερίσματα διαθέτουν άνετα υπνοδωμάτια για δύο άτομα,και καθιστικά με πολυθρόνες-κρεβάτια και παρκοκρέβατα για δύο η και τρία παιδιά.  Τηλεοράσεις smart, wifi με κωδικό δωματίου και πάρκινκ.


     ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ 


ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟΣ


ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ  Α2

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ  Α3


ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ   Α4

ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΡΟΦΟΣ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 5

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 6

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 7

Διαθέτουμε και 3 διαμερίσματα σε άλλο χώρο στη Νικήτη, 500 μέτρα. από την παραλία. Βρίσκονται στο κέντρο δίπλα σε καταστήματα. Ανακαινισμένα το 2018.      Τα διαμερίσματα διαθέτουν δωρεάν wifi, tv, κουζίνα με φούρνο,ψυγείο, μαγειρικά σκεύη, καφετιέρα, παρέχονται και παρκοκρέβατα,και φυσικά... κλιματιστικό για απόλυτη δροσιά και άνεση.


ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 8

Το διαμέρισμα 8  διαθέτει μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και ντουλάπα, σαλόνι με 2 μονά κρεβάτια και τηλεόραση, κουζίνα με ψυγείο και κουζινάκι, μπάνιο με ντούζ και ζεστό νερό,  βεράντα. Δωρεάν wifi  και πάρκιν. Είναι κατάλληλο για οικογένειες τεσσάρων ατόμων.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ  9

Στο διαμέρισμα 9 υπάρχουν 2 κρεβατοκάμαρες και μεγάλη σαλοκουζίνα.  Μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και ντουλάπα  και μια κρεβατοκάμαρα με 2 μονά κρεβάτια η ένα διπλό και μεγάλη ντουλάπα. Σαλόνι με 2 μονά κρεβάτια και τηλεόραση smart. Κουζίνα με τραπεζαρία, ψυγείο και φούρνο. Μπάνιο με ντούζ και ζεστό νερό. Μεγάλη  βεράντα. Δωρεάν wifi και πάρκιν. Είναι κατάλληλο για οικογένειες έξι ατόμων. 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 10

Το διαμέρισμα 10 διαθέτει μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και ντουλάπα, σαλόνι με 2 μονά κρεβάτια και τηλεόραση smart, κουζίνα με ψυγείο και φούρνο,μπάνιο με ντούζ και ζεστό νερό, βεράντα. Δωρεάν wifi και πάρκιν. Είναι κατάλληλο για οικογένειες τεσσάρων ατόμων. 

Η τοποθεσία των διαμερισμάτων 8   9 και 10 βρίσκεται στον παρακάτω χάρτη.